دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

ترامپ با ژنرال حفتر تلفنی گفت‌وگو کرد

کاخ سفید آمریکا اعلام کرد که رئیس جمهوری این کشور با ژنرال خلیفه حفتر فرمانده نیروهای موسوم به «ارتش ملی لیبی»، تلفنی در باره تحولات اخیر این کشور گفت‌وگو کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 19
کد خبر: ۸۹۸۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، کاخ سفید از تماس تلفنی «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری این کشور با ژنرال «خلیفه حفتر»، فرمانده نیروهای شرق لیبی خبر داد.

در بیانیه امروز کاخ سفید آمده است که ترامپ با ژنرال حفتر، در مورد آخرین تحولات لیبی و «دیدگاه مشترک درباره تبدیل این کشور به نظام سیاسی دموکراتیک و باثبات» گفت‌وگو و رایزنی کرده است.

این اولین تماس تلفنی مقام‌های آمریکایی با ژنرال حفتر فرمانده نیروهای موسوم به «ارتش ملی لیبی» از زمان آغاز عملیات این ارتش برای تصرف شهر طرابلس، پایتخت لیبی است.

عملیات تصرف شهر ساحلی لیبی که پایتخت رسمی و مهمترین شهر ساحلی لیبی است، از پنجشنبه (۱۵ فروردین) بعد از فرمان ژنرال حفتر صادر شد.

نیروهای ارتش دولت وفاق ملی از دیروز (پنج‌شنبه) موفق شده‌اند، پایگاه هوایی «تمنهت» و شهر «غریان» که در دست نیروهای حفتر بوده، به تصرف خود درآورند.
ارسال نظر